Barion Pixel

Rólunk

2018-ban a tatabányai Öreg-tónál sétáltunk a barátnőmmel és egy órán át csodáltuk, milyen nemesen siklanak a SUP-osok a vízen. Egyből beleszerettem a látványba és már alig vártam, hogy én is vízre szállhassak egy saját SUP-pal!

Azonban elszomorodva tapasztaltam az üzleteket járva, hogy nem csak rendkívül drágák a piacon kapható Sup-ok, hanem olykor rossz minőségűek és még rondák is!
Ezért elhatároztam, hogy felkutatom azokat a forrásokat, ahonnan megfizethető áron tudok beszerezni jó minőségű és szép Sup-okat.

Azóta ez lett a hobbim és munkám is, remélem Neked is tudok segíteni megtalálni a kedvenc SUP-odat!

9 évig éltem Görögországban, Kréta és Kos szigetén. Heteket töltöttünk a tengerparton, imádtam a vízen lenni, búvárkodni, napozni.
Amikor először láttam a tengeren a túristákat Sup-ozni, annyira megtetszett, hogy nyomban felkerült a bakancslistámra.

Egy évre rá tudtam először kipróbálni egy Sup-ot és hihetetlenül felemelő érzés volt, ahogy szabadon siklottam a végtelen vízen. Bár úszni is imádok, de a Sup-on állva olyan szabadság élményt tudtam átélni, amit addig soha.

Ha bármi kérdésed van a termékekkel vagy a vásárlással kapcsolatban, hívj bátran!

Kapcsolat sáv + GYIK + Visszajelzések
Nagy Szilvia
Rólunk
Önmegvalósítás Kft.
a Webshop üzemeltetője

Cégünk 25 éve alakult, fő profilunk hosszú évekig önismereti tréningek és előadások szervezése volt.
2013 körül kezdtünk el különböző termékeket webshopokban értékesíteni, mára már több ezer elégedett ügyfelünk van az online piacról.

A SUP-ok forgalmazása egy kicsit “szerelem vállalkozás” is, hiszen mi is nagy rajongói vagyunk ennek a sportnak / hobbinak.
Megszállottan keressük azokat a nyugat-európai forgalmazókat, akiktől megfizethető áron tudjuk beszerezni a valóban jó minőségű Sup-okat.

Reméljük, Nektek is örömet tudunk hozni valamelyik általunk forgalmazott SUP-pal!

Az Önmegvalósítás Kft. csapata.

Iratkozzon fel az Előrendelés-listára Azonnal értesítjük, amint lehet rendelni a terméket. Ekkor befizeti a vételár 10%-át foglalónak, majd pár hétre rá kiszállítjuk a terméket és Ön átvételkor fizeti ki a fennmaradt összeget.

No fields found, please go to settings & save/reset fields