Barion Pixel

AQUA 366 cm SUP minden tartozékkal

152.000 Ft

Table Header Table Header
Méret
366 x
80 x
15 cm
Max. Teherbírás
180 kg
SUP-os ideális súlya
135 kg

Csomag tartalma:

 • Szörfdeszka
 • Evező (3 részes, állítható hosszúságú)
 • Levehető uszony (szkeg)
 • Nyomásmérős kézipumpa
 • Biztonsági kötél (Leash)
 • Javítókészlet
 • Hordtáska

1 év kibővített Háztól-házig Garancia

Ingyenes házhozszállítás!

Szállítási idő: 5-7 nap

AQUA 366 cm SUP minden tartozékkal – A vízi kalandok új dimenziója!

Az AQUA 366 cm SUP minden tartozékkal felülmúlja majd a várakozásait! Legyen szó kezdő szörfözésről, családi szabadidős tevékenységről, vagy akár haladó szintű sporttevékenységről, ez a szett mindent tartalmaz, amire szüksége lehet egy igazán felejthetetlen vízi élményhez.

Lenyűgöző design és prémium minőség

Az AQUA SUP-deszka nemcsak a tenger hullámain hódít, hanem a stílus és minőség terén is. Az attraktív dizájn, a kifinomultan kidolgozott részletek, a minőségi anyagok és a lenyűgöző kék szín garantálják, hogy a deszka minden szemre feltűnő legyen.

A Physionics márkának köszönhetően, amely ismert a sport és szabadidős eszközeinek kiváló minőségéről és tartósságáról, ez a SUP-deszka valódi hosszú távú befektetésnek számít.

Hihetetlen méret, széleskörű használhatóság

A 366 cm hosszúság, a 80 cm szélesség és a 15 cm vastagság biztosítja a kivételes stabilitást és kényelmet a SUP-deszkázás során. A deszka impozáns méretei azt jelzik, hogy nagy teherbíró képességgel rendelkezik – a maximális teherbírás eléri a 180 kg-ot, ami egyedülálló ebben a kategóriában. Ezzel a SUP-deszkával a kezdőktől a haladó szörfösökig mindenki könnyedén élvezheti a vízi élményeket.

Kiegészítők, amelyek a használatot még egyszerűbbé teszik

Az AQUA SUP-deszka mellé a következő tartozékok is tartoznak:

 • Szörfdeszka: A deszka 8,8 kg-os súlya ellenére is stabil és könnyen kezelhető, ami könnyedén irányíthatóvá és hordozhatóvá teszi.
 • Evező: A 3 részes, állítható hosszúságú evezővel mindenki a saját igényeihez igazíthatja a deszkát, legyen szó gyerekekről vagy felnőttekről.
 • Levehető uszony: A levehető uszony növeli a deszka stabilitását és irányíthatóságát. Elengedhetetlen kellék minden szörfös számára.
 • Nyomásmérős kézipumpa: A nyomásmérős kézipumpa könnyedén fel tudja fújni a deszkát a megfelelő nyomásra (max. 15 PSI). Könnyen használható, praktikus eszköz.
 • Biztonsági kötél (Leash): A biztonsági kötél garantálja, hogy a SUP-deszka mindig a közelben marad, még ha le is esne róla.
 • Javítókészlet: Bármilyen váratlan sérülés esetén a javítókészlet segítségével gyorsan és egyszerűen helyrehozhatja a deszkát.
 • Hordtáska: Az egyszerű szállíthatóság érdekében a szettben található egy hordtáska is, így a SUP-deszkát könnyedén magával viheti bárhová.

Kiemelkedő teljesítmény és tartósság

Az AQUA 366 cm SUP deszka nem csak a stílusáról ismert, de a teljesítményéről is. A szörfdeszka rendkívüli stabilitását és rugalmasságát a PVC anyagának köszönheti, amely biztosítja a szörfdeszka hosszú élettartamát és ellenállóságát az időjárási viszontagságokkal szemben.

Kényelem és biztonság a vízen

A deszka felületén található csúszásmentes EVA bevonat lehetővé teszi, hogy biztonságosan állhasson rajta még nedves körülmények között is. A SUP-deszka tágas területe kiválóan alkalmas különböző jógapózok kipróbálására, a szabadidős evezésre, de akár a hullámok közötti szörfözésre is.

A csomag tartalma

Az AQUA 366 cm SUP minden tartozékkal minden szükséges eszközt tartalmaz a szörfözéshez, így a szörfözési élményt semmi sem zavarhatja meg. A javítókészlet használatával bármilyen kisebb sérülést gyorsan és egyszerűen orvosolhat.

Tartós, rugalmas, könnyen kezelhető

Az AQUA 366 cm SUP deszka könnyedén kezelhető. A prémium PVC anyagának köszönhetően rendkívül rugalmas és ellenálló, így garantáltan sok éven át állja majd a próbát. Ráadásul a deszka 8,8 kg-os súlya megkönnyíti a hordozhatóságot és a vízi manőverezést is.

Széles körű alkalmazhatóság

Legyen szó rövid, szabadidős evezésről a tóparton, intenzív SUP-jógáról vagy a hullámok közötti szörfözésről, az AQUA 366 cm SUP deszka minden alkalomra tökéletes választás. Kiváló minősége és kényelme mellett a deszka kiválóan alkalmazkodik minden használó igényeihez.

Felhasználóbarát kiegészítők

Az AQUA 366 cm SUP minden tartozékkal szettben olyan kiegészítőket is kínál, amelyek még jobban megkönnyítik a SUP-ozást. A csomagban található levehető uszony további stabilitást biztosít a deszkának, míg a biztonsági kötél gondoskodik arról, hogy a deszka mindig közel maradjon, ha leesne róla.

Műszaki részletek, amik lenyűgöznek

Az AQUA 366 cm SUP deszka nemcsak a vízen való teljesítményét tekintve kiemelkedő, hanem a műszaki paramétereit illetően is. A kiváló minőségű PVC anyagból készült, amely nemcsak a tartósságát, hanem a deszka rugalmasságát is biztosítja. Ráadásul a deszka ellenálló a sós vízzel és az UV sugárzással szemben is, így bátran használhatja tengerparton és erős napsütésben is.

Állítható evező az egyéni igényekhez igazodva

Az állítható hosszúságú evező lehetővé teszi, hogy a deszka irányítását a saját testmagasságához és készségszintjéhez igazítsa. A háromrészes evező könnyedén szétszerelhető és tárolható, így a szállítás is egyszerűbb.

Gyors és egyszerű felfújás

A csomagban található nyomásmérős kézipumpával gyorsan és egyszerűen felfújhatja a deszkát. A pumpa használata nagyon egyszerű: csak kövesse a használati utasítást, és fújja fel a deszkát a megfelelő nyomásra (max. 15 PSI). Ne feledje, hogy a túlfújt deszka sérüléseket okozhat!

Könnyen hordozható és tárolható

Az AQUA 366 cm SUP deszka könnyedén összehajtható és a mellékelt hordtáskában szállítható. Így bárhová magával viheti, legyen szó a közeli tóról, a tengerpartról vagy akár egy távoli utazásról. A hordtáska szintén kényelmes tárolóhelyet biztosít a deszka és minden tartozék számára, ha éppen nem használja őket.

Mindig készenlétben a javítókészlet

Bármilyen váratlan esemény esetén a csomagban található javítókészlet segítségével gyorsan és egyszerűen helyrehozhatja a deszkát. A készlet tartalmazza a ragasztót és a foltokat, amelyek segítségével könnyedén orvosolhatja a kisebb sérüléseket. Remélhetőleg soha nem lesz rá szükség, de jó tudni, hogy ott van, ha szükséges.

Biztonság az első helyen a biztonsági kötéllel

A biztonsági kötél garantálja, hogy a SUP-deszka mindig a közelben maradjon, még ha le is esne róla. Ez a funkcionalitás különösen fontos azok számára, akik még csak most ismerkednek a szörfözéssel, és még nem rendelkeznek tökéletes egyensúllyal a deszkán.

Összefoglalás

Az AQUA 366 cm SUP minden tartozékkal a tökéletes választás mindazoknak, akik szeretik a szabadságot és az izgalmakat, amit a vízi sportok nyújtanak. Kezdők és haladók számára egyaránt ideális, minden szükséges tartozékot tartalmaz a felejthetetlen szörfözési élményhez.

Élvezze a szabadság élményét, és fedezze fel a vízi kalandok új dimenzióját az AQUA 366 cm SUP-deszkával!

AQUA 366 cm SUP minden tartozékkal

152.000 Ft

Ők már Boldog SUP tulajdonosok:

Ákos
Ákos
Read More
Sokat keresgéltem a neten a megfelelő supot, olyat szerettem volna, amelyik nem túl drága, de azért elég jó minőségű.
Végül egy 320-as ESSGOO-nak szavaztam bizalmat és nagyon nem bántam meg!
Nagyon strapabíró darab, sokáig jó társam lesz a vizen.
Anikó
Anikó
Read More
Első Sup-om kiválasztásában nagyon sokat segített Szilvia és Sándor, nélkülük nem tudtam volna dönteni.
Időben megérkezett a Sup, elégedett vagyok a minőségével, igazán jó rajta a Balatonon evezni, napozni, pihenni.

Megbízható webshop, csak ajánlani tudom mindenkinek!
T. Norbert
T. Norbert
Read More
Alapvetően én vágytam a SUP-ozásra, de nagycsaládosként be kellett látnom, hogy nem tudunk osztozni egy supon a gyerekekkel, ezért vettem a fiaimnak is egy kisebbet. Azóta együtt evezgetünk a nádas szélében és figyeljük a halacskákat és a vízimadarakat.

Még a feleségem is kipróbálta, pedig Ő nem egy sportoló alkat és nagyon tetszett neki!
Viki
Viki
Read More
Szerettem volna egy igazán szép deszkát magamnak, amivel megtanulhatok supozni, de akár egyedül is napozgathatok vele a víz közepén.
Az idén tudtam megengedni magamnak, de örülök, hogy rászántam a pénzt, mert tényleg fantasztikus szabadság érzés messzire elevezgetni a parttól.
István
István
Read More
Arra vágytam, hogy a természetben tudjak kikapcsolódni a hétköznapi pörgésből. Ehhez kerestem egy olyan supot, amelyik megbízható minőségű és jó árban van.
Örülök hogy ilyen jó áron tudtam megvenni és az Ügyfélszolgálatos Hölgy is nagyon segítőkész volt.
Previous
Next

Gyakori kérdések:

Sokan kérdezik, mi a csel abban, hogy nálunk ilyen olcsóak a SUP-ok, hiszen más webshopokban, üzletekben 20-40-60 ezerrel is drágábban adnak hasonló méretű és felszereltségű SUP-okat.

Nos nincs benne semmi átverés, mi egyszerűen nem rakunk rá akkora árrést, nem akarunk óriásit szakítani egy-egy SUP eladásán.
Inkább arra törekszünk, hogy sokan vásároljanak tőlünk és a sok kicsi ugye sokra megy.
Így Ti is jól jártok és mi is. Win-Win!  :-)

Igen, használhajátok, ha vállaljátok annak a kockázatát, hogy a többlet terheléstől esetleg deformálódik a SUP vagy szerkezeti károsodás keletkezik benne.
A gyártók azért adják meg a Maximális Terhelhetőségi értéket, mert csak addig tudnak garanciát vállalni.

Sokan a nyaralás előtti napokban kezdenek el SUP-ot keresni és úgy már necces, hogy megérkezik-e az indulásig a megrendelt SUP.

Van egy megoldásunk erre: Ha hosszabb nyaralásra mentek, akkor közvetlen a nyaralás helyszínére, a szállodába vagy a panzió címére is rendelhetitek a SUP-ot, így az vagy hamarabb érkezik, mint Ti vagy pár napra rá, de biztosan ott lesz a nyaralás idejére!
Rendelés előtt keressetek meg, pontosítsuk a részleteket!

 1. Ha kiválasztottad a neked tetsző SUP-ot, akkor kattints a “Kosárba teszem” gombra, majd a Kosár oldalon a “Tovább a Pénztárhoz” gombra.
 2. A Pénztároldalon add meg a számlázási adataidat és a szállítási címedet, pipáld ki a két kis boxot és kattints a “Fizetés” gombra!
 3. A Barion oldalára érkezve megadod a bankkártya adataidat – amiket a Barion fokozott biztonsággal fog kezelni – és mehet a bankkártyás fizetés!
 4. A sikeres fizetés után nézd meg az email fiókodat, mert oda érkezik egy visszaigazoló email a rendelésedről, ezt mentsd el.
 5. A digitális számlát 1-2 napon belül szintén ide fogjuk küldeni.
 6. Mi már aznap intézzük a szállítást, hogy a megadott szállítási időn belül a leghamarabb hozzájuss a SUP-odhoz.
 7. A kiszállítás előtti napon SMS értesítést kapsz a DPD futártól, hogy mikor szállítják ki neked a csomagot.
 8. Ha átvetted, irány a legközelebb vízfelület és már élvezheted is a SUP-ozás örömeit!
Kapcsolat sáv + GYIK + Visszajelzések
Sanyi

Ha bármilyen kérdésed van, csak írj nekem vagy hívj telefonon!

Iratkozzon fel az Előrendelés-listára Azonnal értesítjük, amint lehet rendelni a terméket. Ekkor befizeti a vételár 10%-át foglalónak, majd pár hétre rá kiszállítjuk a terméket és Ön átvételkor fizeti ki a fennmaradt összeget.

No fields found, please go to settings & save/reset fields