Barion Pixel

AQUA SUP deszka 305 cm minden tartozékkal

115.000 Ft

Table Header Table Header
Méret
305 x
76 x
12 cm
Max. Teherbírás
120 kg
SUP-os ideális súlya
85 kg

Csomag tartalma:

  • Szörfdeszka
  • Evező (3 részes, állítható hosszúságú)
  • Levehető uszony (szkeg)
  • Nyomásmérős kézipumpa
  • Biztonsági kötél (Leash)
  • Javítókészlet
  • Hordtáska

1 év kibővített Háztól-házig Garancia

Ingyenes házhozszállítás!

Szállítási idő: 5-7 nap

AQUA SUP deszka 305 cm – Minden Tartozékkal: A Könnyedség És a Minőség Tökéletes Egyensúlya!

Előzd meg a nyári hőséget és lépj a vízre ezzel a lenyűgöző AQUA SUP deszka 305 cm-essel! Ez a komplett SUP csomag tartalmaz mindent, amire szükséged lehet a SUP-ozás kezdetéhez. Akár kezdő vagy, akár haladó, ez a deszka tökéletes választás lesz számodra.

Tökéletes Forma és Méret

A AQUA 305 cm SUP az összes alapvető követelményt teljesíti, amelyre szükséged lehet a SUP-ozáshoz. Mérete – 305 cm hosszú, 76 cm széles, és 12 cm vastag – kiváló stabilitást és irányíthatóságot biztosít. Maximális teherbírása 120 kg, így könnyedén elbírja a SUP-ost, legfeljebb 85 kg-os ideális súllyal.

Kiemelkedően Tartós Anyagok

Ez a SUP deszka olyan anyagokból készült, amelyek ellenállnak a sós víznek, az UV sugárzásnak, és strapabíróak a különböző környezeti hatásokkal szemben. Az alapanyag egy extra erős PVC, míg a deszka tetején 4mm vastag csúszásgátló EVA PAD található, amely kényelmes és stabil felületet biztosít SUP-ozás közben.

Alumínium Evező

A csomag tartalmaz egy 3 részes, állítható hosszúságú alumínium evezőt, amely könnyű, mégis rendkívül erős. Az evező polipropilén pengéi pedig tökéletesen vágják a vizet, így még nagyobb sebesség elérésére képes.

Hordozhatóság

A 7,4 kg-os súlyával ez a SUP könnyen hordozható és szállítható. A csomag tartalmaz egy hordtáskát is, amelyben a deszka és az összes tartozék kényelmesen elfér.

További Tartozékok

A csomag tartalmazza a levehető uszonyt (szkeget), amely a jobb manőverezhetőségért felel. A nyomásmérős kézipumpa lehetővé teszi a gyors és egyszerű felfújást, míg a biztonsági kötél (leash) segít, hogy mindig kéznél legyen a SUP-od. Sőt, még egy javítókészletet is tartalmaz, amit remélhetőleg sosem kell használnod!

Minőségi Technológia

A Physionics márka minőségi SUP deszkáit a Drop-stich gyártási technológia jellemzi, amely rendkívül tartós és ellenálló. A dupla falú szerkezet és a felfújható kamra technológia még nagyobb stabilitást és tartósságot biztosít.

Hajózz el a vízi kalandok világába az AQUA 305 cm SUP-pal! Egy olyan sportfelszerelés, ami ötvözi a minőséget, a kényelmet és a tartósságot. Legyen szó akár SUP jógáról, túrázásról, vagy csak a vízen való pihenésről, ez a deszka minden elvárásodat teljesíteni fogja. Mire vársz még? Ragadd meg a lehetőséget, és vedd át az irányítást a vízen!

Rugalmasság és Sokoldalúság

Az AQUA 305 cm SUP ideális eszköz a vízi sportokhoz, legyen szó akár lazább evezésről, akár izgalmasabb hullámlovaglásról. Az “all-round” típusú deszka kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen alkalmazkodj a különböző körülményekhez és vizes tevékenységekhez.

Könnyű Kezelhetőség

A 15 PSI maximális nyomásnak köszönhetően a SUP könnyedén és gyorsan felfújható, majd használat után ugyanilyen egyszerűen leereszthető. Ez a praktikus tulajdonság jelentősen leegyszerűsíti a használatát, és még a tárolást is könnyebbé teszi.

Megbízható Márka

A Physionics márka hosszú évek óta az egyik vezető a SUP deszkák terén, amely elkötelezett a kiváló minőségű, tartós és kényelmes termékek gyártása mellett. Egy Physionics SUP vásárlása garantáltan jó befektetés, mely hosszú éveken át szolgálja a tulajdonosát.

Csomag Tartalma

Ez a SUP csomag mindent tartalmaz, amire csak szükséged lehet a SUP-ozáshoz. Az SUP deszka mellett a csomag tartalmaz egy alumíniumból készült evezőt, levehető uszonyt (szkeget), nyomásmérős kézipumpát, biztonsági kötelet (leash), javítókészletet és egy hordtáskát is.

Összefoglalás

Az AQUA 305 cm SUP kitűnő választás mind a kezdők, mind a tapasztalt SUP-ozók számára. Egy olyan deszka, ami nemcsak az ellenálló anyagaival, hanem a praktikus kiegészítőivel is kiemelkedik. Akár hobbiként, akár komolyabb sporttevékenységként űzöd a SUP-ozást, ezzel a deszkával garantáltan a legjobb kezekben leszel.

Szóval, ha valóban a legjobbat szeretnéd nyújtani magadnak és a családodnak a vízi sportok terén, akkor az AQUA 305 cm SUP a te deszkád! Szerezd be még ma, és légy részese egy felejthetetlen élménynek!

Magas Minőségű Anyagok

Az AQUA 305 cm SUP deszka anyaga erős PVC, amely garantálja a tartósságot és ellenálló képességet, míg a 4mm vastag csúszásgátló EVA PAD növeli a biztonságát és kényelmét a használata közben. Az evező alumíniumból és polipropilénből készült, ami optimális egyensúlyt biztosít a könnyűség és az erősség között.

Korszerű Gyártástechnológia

A deszka gyártásához használt drop-stitch technológia lehetővé teszi, hogy a deszka felfújt állapotban is megőrizze formáját, anélkül, hogy a rugalmasság rovására menne. A dupla falú szerkezet és a felfújható kamra technológia garantálja a deszka stabilitását és ellenállóságát, így a Physionics SUP tovább tart és több élményt nyújt.

Ideális Méretek és Térfogat

A 305 cm hosszúságú és 76 cm szélességű SUP deszka 214 liter térfogattal rendelkezik, amely ideális azoknak a SUP-ozóknak, akik 85 kg súly körül vannak. A deszka 120 kg-os maximális teherbírása lehetővé teszi, hogy akár többen is használhassák egyszerre, fokozva ezzel a vízi kaland élményét.

Könnyen Szállítható

A csomag tartalmaz egy hordtáskát is, ami megkönnyíti a deszka szállítását. Emellett a deszka mindössze 7.4 kg, ami tovább fokozza a hordozhatóságát. Akármerre is veszi utad a SUP deszkáddal, a könnyű szállíthatóságnak köszönhetően sosem lesz gond a mozgatása.

Összefoglalva, az AQUA 305 cm SUP kitűnő választás mindazok számára, akik szeretnének minőségi, megbízható és sokoldalú deszkát, amely képes megfelelni a különböző vizes tevékenységek igényeinek. Ne várj tovább, szerezd be most az AQUA 305 cm SUP-ot, és kezdődhet a vízi kaland!

AQUA SUP deszka 305 cm minden tartozékkal

115.000 Ft

Ők már Boldog SUP tulajdonosok:

Ákos
Ákos
Read More
Sokat keresgéltem a neten a megfelelő supot, olyat szerettem volna, amelyik nem túl drága, de azért elég jó minőségű.
Végül egy 320-as ESSGOO-nak szavaztam bizalmat és nagyon nem bántam meg!
Nagyon strapabíró darab, sokáig jó társam lesz a vizen.
Anikó
Anikó
Read More
Első Sup-om kiválasztásában nagyon sokat segített Szilvia és Sándor, nélkülük nem tudtam volna dönteni.
Időben megérkezett a Sup, elégedett vagyok a minőségével, igazán jó rajta a Balatonon evezni, napozni, pihenni.

Megbízható webshop, csak ajánlani tudom mindenkinek!
T. Norbert
T. Norbert
Read More
Alapvetően én vágytam a SUP-ozásra, de nagycsaládosként be kellett látnom, hogy nem tudunk osztozni egy supon a gyerekekkel, ezért vettem a fiaimnak is egy kisebbet. Azóta együtt evezgetünk a nádas szélében és figyeljük a halacskákat és a vízimadarakat.

Még a feleségem is kipróbálta, pedig Ő nem egy sportoló alkat és nagyon tetszett neki!
Viki
Viki
Read More
Szerettem volna egy igazán szép deszkát magamnak, amivel megtanulhatok supozni, de akár egyedül is napozgathatok vele a víz közepén.
Az idén tudtam megengedni magamnak, de örülök, hogy rászántam a pénzt, mert tényleg fantasztikus szabadság érzés messzire elevezgetni a parttól.
István
István
Read More
Arra vágytam, hogy a természetben tudjak kikapcsolódni a hétköznapi pörgésből. Ehhez kerestem egy olyan supot, amelyik megbízható minőségű és jó árban van.
Örülök hogy ilyen jó áron tudtam megvenni és az Ügyfélszolgálatos Hölgy is nagyon segítőkész volt.
Previous
Next

Gyakori kérdések:

Sokan kérdezik, mi a csel abban, hogy nálunk ilyen olcsóak a SUP-ok, hiszen más webshopokban, üzletekben 20-40-60 ezerrel is drágábban adnak hasonló méretű és felszereltségű SUP-okat.

Nos nincs benne semmi átverés, mi egyszerűen nem rakunk rá akkora árrést, nem akarunk óriásit szakítani egy-egy SUP eladásán.
Inkább arra törekszünk, hogy sokan vásároljanak tőlünk és a sok kicsi ugye sokra megy.
Így Ti is jól jártok és mi is. Win-Win!  :-)

Igen, használhajátok, ha vállaljátok annak a kockázatát, hogy a többlet terheléstől esetleg deformálódik a SUP vagy szerkezeti károsodás keletkezik benne.
A gyártók azért adják meg a Maximális Terhelhetőségi értéket, mert csak addig tudnak garanciát vállalni.

Sokan a nyaralás előtti napokban kezdenek el SUP-ot keresni és úgy már necces, hogy megérkezik-e az indulásig a megrendelt SUP.

Van egy megoldásunk erre: Ha hosszabb nyaralásra mentek, akkor közvetlen a nyaralás helyszínére, a szállodába vagy a panzió címére is rendelhetitek a SUP-ot, így az vagy hamarabb érkezik, mint Ti vagy pár napra rá, de biztosan ott lesz a nyaralás idejére!
Rendelés előtt keressetek meg, pontosítsuk a részleteket!

  1. Ha kiválasztottad a neked tetsző SUP-ot, akkor kattints a “Kosárba teszem” gombra, majd a Kosár oldalon a “Tovább a Pénztárhoz” gombra.
  2. A Pénztároldalon add meg a számlázási adataidat és a szállítási címedet, pipáld ki a két kis boxot és kattints a “Fizetés” gombra!
  3. A Barion oldalára érkezve megadod a bankkártya adataidat – amiket a Barion fokozott biztonsággal fog kezelni – és mehet a bankkártyás fizetés!
  4. A sikeres fizetés után nézd meg az email fiókodat, mert oda érkezik egy visszaigazoló email a rendelésedről, ezt mentsd el.
  5. A digitális számlát 1-2 napon belül szintén ide fogjuk küldeni.
  6. Mi már aznap intézzük a szállítást, hogy a megadott szállítási időn belül a leghamarabb hozzájuss a SUP-odhoz.
  7. A kiszállítás előtti napon SMS értesítést kapsz a DPD futártól, hogy mikor szállítják ki neked a csomagot.
  8. Ha átvetted, irány a legközelebb vízfelület és már élvezheted is a SUP-ozás örömeit!
Kapcsolat sáv + GYIK + Visszajelzések
Sanyi

Ha bármilyen kérdésed van, csak írj nekem vagy hívj telefonon!

Iratkozzon fel az Előrendelés-listára Azonnal értesítjük, amint lehet rendelni a terméket. Ekkor befizeti a vételár 10%-át foglalónak, majd pár hétre rá kiszállítjuk a terméket és Ön átvételkor fizeti ki a fennmaradt összeget.